Harry Henssen

Organisatiecoach, vertrouwd adviseur en verbinder

Langdurig goede resultaten behalen vraagt om een duidelijke visie, mensgerichte aanpak, aanpassingsvermogen én consistentie. Met deze overtuiging wil ik graag, als vertrouwd adviseur en sparringpartner, voor mijn relaties betekenisvol zijn.

Waarom?

Betekenisvol zijn geeft mij energie en voldoening. Bijvoorbeeld daar waar ik onbalans weer tot balans kan brengen en wanneer ik iemand kan helpen om weer richting te vinden. Of wanneer ik misverstanden kan oplossen; wanneer ik door mijn nieuwsgierigheid de ander tot nieuw inzicht kan helpen; wanneer ik mensen kan laten lachen en wanneer ik daarmee mensen kan helpen om een volgende stap te zetten om hun en onze wereld mooier en zinvoller te maken.

Hoe werk ik?

Ik breng organisatieculturen tastbaar in kaart en ga met de opdrachtgever in gesprek over de gewenste cultuur die dienend is aan de organisatie doelen en strategie. Op basis daarvan ontwerp ik een ontwikkelingsprogramma. Hierbij zoek ik naar het evenwicht tussen de harde en de zachte kant in een voortdurend bewegend proces tussen de bovenstroom en de onderstroom. Door de organisatie als systeem te zien en aandacht te besteden aan vertrouwen, verbinding en ordening ontstaan de beste, langdurige prestaties.

“Duurzaamheid wordt vanzelfsprekend als je samen de synergie weet te vinden tussen de passie van de medewerker en de missie van de organisatie.”

06-51989295

harry.henssen@stroomzuid.nl

LinkedIn