Karen van Mulken

Teamcoach, Mens & Organisatieontwikkeling

Als teamcoach, en mens- & organisatieontwikkelaar begeleid ik ruim 25 jaar ontwikkelprocessen in organisaties. Het ontwikkelen van mensen, teams en organisaties, daarvan gaan mijn ogen twinkelen. Met een goed gevulde rugzak aan kennis en ervaring, vind ik het heerlijk om veranderkracht aan te boren en beweging in de goede richting op gang te brengen.

Waarom?

Ik heb altijd al een fascinatie gehad voor het gedrag van mensen. Dat blijkt uit mijn studie keuzes (HRM en Arbeids & Organisatie psychologie) en loopbaan in diverse HRM-rollen. Sinds 2007 heb ik mijn droom gevolgd en ben ik gestart als zelfstandig professional. Een goede keuze, want wat is nou mooier dan voor een diversiteit aan opdrachtgevers een stukje waarde te kunnen toevoegen op die aspecten waarvan mijn ogen gaan twinkelen.
Ontwikkelen en bewegen loopt als een rode draad door mijn werkzame leven, niet alleen in mijzelf maar ook in teams en organisaties.

Hoe werk ik?

In mijn rol als teamcoach of ontwikkelaar ben ik met mijn verse blik van buiten ‘tijdelijk‘ een waardevolle aanvulling en versneller in het realiseren van de ambities. Ik bied reflectie op de gemeenschappelijke ambitie en veranderopgave. Ik zet verschillende stijlen en methodieken (waaronder het systemisch werken) in, afhankelijk van de vraag en de context van de opdrachtgever. Mijn aanpak is ontwikkelingsgericht, verbindend en met resultaat. Wat voorop staat is dat ik altijd streef om de autonomie van het team te vergroten en de regie daar te laten waar hij thuishoort.