Cindy van den Hove

Leiderschapscoach, energiebron en levensgenieter

Gelukkige mensen zijn de energiebron van een succesvolle organisatie. Je kunt alleen stralen als je doet waar je in gelooft. Ik houd ervan mijn positieve energie, levenservaring en creativiteit bewust in te zetten om ook anderen te laten stralen.
Ik geniet van het leven en combineer mijn werk met een druk gezin, fijne vrienden en een vrijwillige bestuursfunctie. Sporten (hardlopen en hockeyen) vind ik heerlijk en is voor mij noodzakelijk om tot rust te komen.
De schoonheid van de natuur kan me verwonderen, net zoals de liefde (of het ontbreken ervan) tussen mensen en de kracht van ons ‘zijn’. Ik zet me met hart en ziel in om een bijdrage te leveren aan het levensplezier van mezelf en anderen….

Waarom?

Een aantal keren stond ik op een kruispunt in mijn leven: ‘ Ga ik door met wat ik doe of kies ik voor datgene dat ik nog niet ken van mezelf… gun ik mezelf de risico’s, de zoektocht naar het onbekende, het avontuur….?’
Ik koos altijd voor het avontuur en toch duurde het een tijd om te komen waar ik wilde zijn. Na 17 jaar hard werken in binnen- en buitenland, doorzetten en carrière bouwen nam ik de tijd af te dalen naar mijn authentieke ik.
Vanaf 2011 begeleid ik ook anderen op hun eigen pad van persoonlijk leiderschap. Door mijn ervaringen, successen, hobbels en avonturen, begrijp ik het belang van (zelf)reflectie. Pas wanneer je jezelf kent kun je in interactie met anderen (zoals je team) het verschil gaan maken.

Hoe werk ik?

Elke vraag verdient een frisse blik zonder oordeel. Vanuit oprechte interesse in mensen creëer ik vertrouwen en ruimte.
Ik spiegel, vraag door en blijf nieuwsgierig. Als ik voel dat nog niet alles is gezegd probeer ik op een andere manier de ‘roze olifant’ de ruimte in te brengen. Dat kan door het inzetten van ervaringsleer, een metafoor of het tonen van mijn eigen kwetsbaarheid. Mijn intuïtie en creativiteit zijn daarbij belangrijke instrumenten.

“Two roads diverged in a wood and I, I took the one less travelled by, and that has made all the difference.”

06-40390585

cindy.vandenhove@stroomzuid.nl

LinkedIn