Karin van Tol

Coach | Facilitator | Inspirator | Levensgenieter

Met ruim 20 jaar ervaring in Team-, Organisatie- en Leiderschapsontwikkeling binnen internationale en dynamische organisaties, heb ik telkens het genoegen om diverse mensen en teams te begeleiden in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Het is mijn passie om te verbinden en te spiegelen, bewustzijn en inzicht te creëren en daarmee een betere flow te genereren in de onder- en bovenstroom.

Daarnaast krijg ik veel energie van reizen en nieuwe culturen ontdekken en word ik geïnspireerd door mooie gesprekken, onder het genot van een heerlijke maaltijd en een goed glas wijn.

Waarom?

Mijn motto is: The sky is not the limit, your mind is. Ik geloof dat we tot zo veel meer in staat zijn dan we zelf denken. Met een open mind laat ik het grote geheel zien, zowel binnen organisaties en teams als aan individuen, zodat talent en mindset optimaal benut worden. Ik bied verschillende perspectieven aan, denk in mogelijkheden, creëer bewustzijn over wat waardevol en zinvol is en laat zien dat groei en ontwikkeling geen grenzen kent.

In onze dynamische en snel veranderende wereld krijgen we te maken met veel uitdagende situaties. Dat maakt dat je uit je comfort zone wordt getrokken en het gevoel kan hebben dat je uit balans raakt en terugvalt in oude patronen. Ik begeleid individuen, teams en organisaties om inzicht te krijgen in blokkades en biedt nieuwe perspectieven en methodieken aan om samen de volgende stap te zetten in persoonlijke en professionele groei.

Hoe werk ik?

Verbinding en vertrouwen vormen de basis vanuit waar ik spiegel en inspireer om naar jezelf te kijken. Samen te ontdekken welke patronen, overtuigingen en kwaliteiten er zijn op individueel niveau, in teamverband als ook binnen het organisatiesysteem en deze op effectieve manier in te zetten om groei te stimuleren. Door het inzicht krijgen in en het verbinden van ratio en gevoel, kwaliteiten en valkuilen, talenten en krachten, kan ontwikkeling plaatsvinden vanuit effectief leiderschap en eigenaarschap.