Daniëlla Schade

Teamcoach, ondernemer en levenslustig familiemens

Graag wil ik het verschil kunnen maken, iets wezenlijks bijdragen aan mijn omgeving. En sta in mijn kracht als ik dat doe waar ik goed in ben én datgene doe wat goed voelt.
Mijn stroomversneller ‘vertrouwen’ is het beste advies dat ik ooit kreeg: leef je eigen droom, volg je passie. Vraag je af wat jou raakt en drijft. En handel daar naar. Ik ben bewust, met zowel een beetje lef én een beetje pijn uit mijn comfortzone gestapt om te kunnen groeien en datgene nu te kunnen doen waar mijn ambitie ligt.

Waarom?

Iedere dag ervaar Ik opnieuw dat een organisatie mensen en teams nodig heeft die in hun kracht staan. En ook dat dit nog niet voor iedereen weggelegd is.
Ik krijg er energie van en word blij als ik samen met anderen het verschil kan maken en daarmee de wereld een klein beetje mooier kan maken. Mijn vrouwelijke energie; het inzetten van mijn intuïtie, kwetsbaarheid en dienend leiderschap als kracht, is leidend.
Metafoor van de berg en de rivier: De berg is robuust, enorm, intimiderend en moeilijk te overwinnen. Kracht, energie en doorzettingsvermogen zijn kwaliteiten die nodig zijn om boven te komen. In deze vorm doe je, (be)vecht je en win je. De rivier is niet robuust, niet zo intimiderend en lijkt daarom misschien niet ‘krachtig’ op het eerste gezicht. Maar gedurende 10.000 jaar is het de rivier die de berg vormt. In deze vorm ben je in je flow, je laat los, je stroomt, je vormt en bent alert. Het gaat vloeiend, het klopt. Je BENT en je krijgt er energie van.
Ik wil graag zijn!

Hoe werk ik?

Mijn manier van werken kenmerkt zich door te spiegelen en te confronteren. Ik vraag, luister goed, reflecteer en pak snel de kern. Ik ga op zoek naar dat wat er wel is, maar niet wordt uitgesproken. Mijn doel is om dat vervolgens wél op tafel te krijgen, altijd in verbinding met mensen. Op deze manier creëer ik ruimte voor verandering en ontwikkeling. Hierdoor ben ik in staat om beweging te creëren die bijdraagt aan het bereiken van het resultaat waar jullie als team en organisatie samen voor staan.

“Groeien is springen in het onbekende, telkens weer.”

06-14448434

daniella.schade@stroomzuid.nl

LinkedIn