Esther Urlings

Trainer, (team)coach en dankbaar mens

De wereld waarin wij leven en werken nodigt ons steeds uit om te veranderen en te groeien. In de manier waarop we met deze uitnodiging om te veranderen omgaan ligt onze ruimte, onze vrijheid om te kiezen.

Voor mij betekende dit in 2008 kiezen voor het vak van zelfstandig trainer en coach om sinds dat moment met veel plezier mensen en organisaties te begeleiden bij verandering. Maar ook een bewuste keuze om weer samen te gaan werken. Samen met inspirerende collega’s zodat we elkaar uitdagen en versterken, spiegelen en ondersteunen. En ik blijf altijd kiezen voor tijd met mijn dochter en mijn man, familie en vrienden. Tijd voor reizen, verwondering, rust en genieten van lekker eten en een mooi gesprek.

De keuzes die ik heb kunnen maken, de vrijheid die ik ervaar in de manier waarop ik werk en leef en de verbondenheid met de mensen om mij heen maken van mij een dankbaar mens.

Waarom?

Er is altijd een keuze, en als je dat (weer) kunt zien ervaar je ruimte en vrijheid. En tegelijkertijd vaak ook spanning. Welke keuze wil je maken? Dan helpt het om je bewust te zijn van wie je bent, wat je wil en wat het leven voor jou waardevol maakt. Weten en voelen wat voor jou zinvol is. En soms ook gewoon inzicht in dat wat effectief is. Mensen mogen begeleiden bij die ontdekkingstocht is voor mij het mooiste vak dat er is.

Hoe werk ik?

Ik daag je uit om keuzes te maken vanuit waarden, kansen en mogelijkheden. Ik werk vanuit veiligheid, vertrouwen, warmte en verbinding, maar confronteer ook als dat nodig is.  Ruimte voor verdieping om jezelf of het team beter te leren kennen is een rode draad in mijn werk. We onderzoeken waarden en maken kennis met overtuigingen die je gedrag sturen. Bij het werken met teams is er altijd aandacht voor de onderstroom. In mijn aanpak stuur ik op pro-activiteit én resultaat.