Daniëlle van der Zalm

Teamcoach, Trainer en HR Professional

Ik ben Daniëlle van der Zalm, Teamcoach, Trainer en HR Professional. Ik coach en train teams, professionals en managers die keihard werken maar tóch niet tevreden zijn met de resultaten. Ik geef hen inzicht in hun eigen kracht opdat zij deze ten volle kunnen benutten. Ik maak onbewuste, onbesproken opvattingen en drijfveren bespreekbaar en creëer bewustwording van deze zogenaamde onderstroom die het functioneren zo beïnvloedt. Dit leidt ertoe dat ik teams in beweging krijg en stappen laat zetten in de onderlinge samenwerking. Professionals en managers staan voor wat zij belangrijk vinden. Zij durven keuzes te maken en sturen op de doelen die zij zelf definiëren. Het resultaat daarvan is duurzame impact.

Waarom?

Dat mensen en het leven mij enorm intrigeren wist ik als kind al. Zoekende naar een studie de mij zou brengen waar ik mijn passie voor mensen en het bedrijfsleven kon combineren kwam ik uit bij de sociale academie, Personeel & Arbeid. Over de jaren heen kreeg mijn passie voor mensen de overhand. Dat resulteerde erin dat ik met wat lef en zeker ook pijn de beslissing maakte om de zekerheid van een vaste dienstverband als HR professional los te laten en als zelfstandig coach ben verder gegaan.

Hoe werk ik?

Ik beweeg mensen en zet aan tot verandering. Met enthousiasme, passie en gedrevenheid ben ik in staat energie te geven aan groepen en mensen. Ik heb een ruime ervaring binnen het bedrijfsleven en kan goed het grotere geheel overzien. In mijn communicatie ben ik duidelijk en effectief. In mijn aanpak ben ik gericht op het bereiken van de gewenste ontwikkeling en het afgesproken doel. Ik combineer kracht met kwetsbaarheid. Met een stevige rust en warme uitstraling laat ik je bewust worden en doen, opdat je het nooit meer vergeet.