Erwin Dohmen

Ik houd van mijn vak: mensen, teams en organisaties in beweging zetten. Het liefste laat ik teams zich bewust worden van hun kwaliteiten door nieuwe wegen te onderzoeken, belemmerende overtuigingen weg te nemen en opnieuw te leren waarnemen, met een frisse blik. Daarbij houd ik altijd het resultaat voor ogen. Wat kan beter, effectiever, met meer rendement, gelukkiger of flexibeler? Na mijn interventies moeten deelnemers en teams gelukkiger huiswaarts keren met een rijker gevoel. Rijker door meer bagage en meer inzicht. Hieraan besteed ik met veel plezier mijn volle energie.


Na mijn interventies moeten deelnemers en teams gelukkiger huiswaarts keren met een rijker gevoel.


Mijn expertise

De afgelopen 25 jaar heb ik gewerkt in diverse commerciële management- en directiefuncties in onder andere de financiële- en de mediasector. Sinds 2008 werk ik als zelfstandig coach, trainer, adviseur, spreker en facilitator op het terrein van teamontwikkeling, leiderschap en organisatie verandertrajecten. Ik leer teams om beter en anders samen te werken, waardoor ze meer plezier ervaren én effectiever worden in hun werk. Ik ben ervan overtuigd dat daar waar mensen hun talenten volledig inzetten en werken vanuit hun passie, resultaten verbeteren en ook de werktevredenheid verbetert.

Mijn stijl

Ik werk graag praktijkgericht met datgene wat zich in de praktijk aandient. Ik wil deelnemers en teams leren leren en zich leren uitspreken over dat wat in de weg staat. Om vanuit daar hernieuwd te kunnen waarnemen. Ik houd van een heldere interactie, waarin confrontatie vanuit een vertrouwde setting niet geschuwd wordt. Werken in ruimtes die zich lenen om tot nieuwe ontdekkingen te komen. Sfeervol, resultaatgericht, veranderingsgezind, praktisch en mensgericht zijn begrippen die mijn stijl typeren.


Erwin Dohmen
06-41987877
erwin.dohmen@stroomzuid.nl
Linkedin