Daniëlla Schade

Het beste advies dat ik ooit kreeg is: leef je eigen droom. Vraag niet wat een organisatie nodig heeft, maar vraag je af wat jou raakt en drijft. En handel daar vervolgens naar. Ik merk elke dag opnieuw dat een organisatie mensen nodig heeft die hun passie volgen. Mijn manier van werken kenmerkt zich door spiegelen en confronteren. Ik vraag, luister goed en reflecteer. Ik ga op zoek naar dat wat er wel is, maar niet wordt uitgesproken, om dat vervolgens wel te bespreken. Ik werk met wat er is, wat zich aandient in het moment. Altijd in verbinding met mensen. In mijn aanpak combineer ik hoofd, hart en handen. Ik houd ervan om mensen te inspireren en dieper inzicht te geven in hun persoonlijke talenten, met als doel beweging te krijgen in de gewenste richting.


Vraag niet wat een organisatie nodig heeft, maar vraag je af wat jou raakt en drijft en handel daar vervolgens naar.


Mijn expertise

Na 16 jaar in diverse (management) functies, werk ik sinds 2010 fulltime als team- en organisatieontwikkelaar. Ik richt mij voornamelijk op het begeleiden van (management)teams, waarbij kwetsbaarheid van teamleden een vereiste is voor echt contact en open communicatie. Meningsverschillen en conflicten zijn dan echt mogelijk zonder relatieverlies. Sterker nog: dit vergroot de betrokkenheid en eigenaarschap bij alle teamleden, en dat is cruciaal voor het bereiken van doelen en het boeken van successen.

Mijn stijl

Ik werk energiek, resultaatgericht, praktisch, direct, vragend, confronterend en verbindend. Op deze manier creëer ik ruimte voor verandering en ontwikkeling. Ik ben toegankelijk, luister en pak snel de kern. Hierdoor ben ik in staat om op korte termijn beweging te creëren die bijdraagt aan het (lange) termijn resultaat.


Daniëlla Schade
06-14448434
daniella.schade@stroomzuid.nl
Linkedin