Referenties

Binnen een half jaar zijn we uitgegroeid tot een hecht team

Tijdens onze teamcoaching hebben we gezamenlijk een intensief traject doorlopen.

Het boven water halen van de ‘onderstroom’ zorgde voor diversiteit aan emoties binnen het team. We zetten twee stappen voorwaarts, één stapje achter uit.

De begeleiding van Harry zorgde voor een vertrouwd gevoel. Harry’s flexibiliteit in stijlen zorgde er voor dat iedere sessie de inhoud kreeg waar het team op dat moment behoefte aan had.

Ieder teamlid heeft op zijn eigen manier inhoud gegeven aan datgene we bij Stroom Zuid geleerd hebben.

Inmiddels zijn we na bijna een half jaar uitgegroeid tot een hecht, vertrouwd team en zetten we grote stappen voorwaarts. Er is wederzijds respect voor elkaar: we horen, zien en vragen naar elkaars behoeften.

Bedankt voor deze zinvolle teamtraining, Stroom Zuid!

Monique Klein Ikkink, MSc | Afdelingshoofd Medische Opleidingen | Zuyderland |


Na stevige groeiopdracht staat er nu een team 2.0

Ik had al eerder gewerkt met Daniëlla en Erwin en dat was goed bevallen. Dus toen we in 2016 een stevige groeiopdracht kregen en ons team met tien nieuwe mensen werd uitgebreid, heb ik hen weer ingeschakeld. Het team was al goed, maar we wilden op bepaalde delen verder aanscherpen. Nog meer eigenaarschap, zelfsturing en feedback. Dat waren de sleutelbegrippen.

Laagdrempelig

De aanpak van StroomZuid is heel laagdrempelig. Het fijne van een kleine club is dat er niet allerlei lagen tussen zitten, maar dat je direct contact hebt met, in dit geval, twee van de eigenaren. Wat ook helpt, is dat ze uit Limburg komen, ze kennen de cultuur, de (eigen)aardigheden en snappen hoe wij werken. In combinatie met hun ervaring in zakelijke dienstverlening hebben ze daardoor snel door wat er speelt. Wat mij aanspreekt is de persoonlijke communicatie, naar mij en naar het team. Er is echte betrokkenheid.

Versie 2.0

De trainingen waren intensief en het gewone werk ging ook door, maar na afloop van elke sessie was iedereen blij met deze ondersteuning. We zijn echt een stap verder gekomen. Er staat nu een versie 2.0 van het team dat op eigen kracht verder kan groeien.

Erwin Widdershoven | Directeur Private Banking Limburg | ING

Begeleiding leertraject - betrokken, aanwezig, alert en gefocust

“Ik vond het een heel prettig contact met jou, Marije. Je weet een veilige omgeving te creëren. Mijn eerste indruk was: een elfje met pit. Je neemt mensen serieus, in hun ideeën en uitingen. Je bent vriendelijk en oprecht en kunt de dingen relativeren. Je bent betrokken bij ons wel en wee, zonder je op te dringen. Je bent aanwezig, alert en gefocust. Misschien toch geen elfje maar sowieso een vrouw met pit.”

Mieke


Individuele coaching - intensief en op maat

Ik vind Marije een wijze, ervaren, lieve vrouw. Ze heeft me aan het werk gezet en me ook minder prettige feedback gegeven waardoor ik telkens weer een stapje verder geraakte. Ik heb dankzij de sessies met haar inzicht in mijn karakterstructuur en mijn patronen.

De sessies waren intensief, en op maat gemaakt. Ik vond de sessies top. Dankzij de heldere formulieren tussendoor waardoor ik moest reflecteren, kon ik ook telkens kwijt welke richting ik graag uit wilde.

Ik voel me welkom en thuis bij haar. Ben me ervan bewust dat ik altijd wel weer wat wijzer naar buiten zal stappen, een moment boos/ gefrustreerd, of dolgelukkig, maar dat het me altijd weer vooruit helpt.

Greet Westhovens - Sr. Supervisor Order-To-Deliver Europe at Medtronic


Meer referenties over individuele coaching vind u hier.